B2Ai werft een gedreven projectarchitect voor Roeselare aan

Functie
Je begeleidt het project van ontwerp tot de oplevering van de werken. Je bent verantwoordelijk voor meerdere projecten. Je begeleidt en ondersteunt een klein team van medewerkers.

Profiel
Je hebt een goede vorming als architect of ingenieur-architect, met minimum 5 jaar werfervaring van middelgrote tot grote architectuurprojecten. Je hebt een uitgebreide ervaring in de coördinatie van alle actoren van het bouwproces. Je kan een team aansturen, werkt accuraat, proactief en flexibel. Uiteraard ben je een teamspeler met organisatietalent. Je bent Nederlandstalig. Een goede goede kennis van het Frans en/of Engels is een pluspunt.

Aanbod
Je komt terecht in een dynamisch, multidisciplinair ontwerpbureau met vier ateliers en een nationale en internationale uitstraling. Je krijgt ruime ontplooiingskansen en maakt kennis met uitdagende projecten. Mensgerichtheid, vakkundigheid en nieuwsgierigheid zijn de waarden die we op alle gebied nastreven. Wij bieden een competitief salaris in overeenstemming met je ervaring en competenties.

Geïnteresseerd?
Mail of stuur je cv naar
B2Ai
Rue J. Jordaensstraat 18a | 1000 Brussel – Bruxelles
T +32 2 641 88 00 l E jobs@b2ai.com l www.B2Ai.com